Ons team

Miralda

Miralda Schröder

Eigenaresse

Als kind stond het voor mij al vast, ik wilde kapster worden. Ik kon dus niet meer wachten en vanaf mijn vijftiende ging ik vier dagen werken en twee dagen naar school. Eerst vijf jaar in twee verschillende kapsalons gewerkt voordat ik in 1978 bij Wim begon. Het werken met haar, maar vooral ook met mensen is voor mij een tweede natuur.

Jeannice

Jeannice Schröder

Haarstylist

Sinds 2014 ben ik ook werkzaam in de kapsalon van mijn ouders. Net zoals mijn zus heb ik een grote passie voor het vak. Nadat ik op mijn achttiende was geslaagd voor de kappersopleiding heb ik bij verschillende kapsalons ervaring opgedaan. De passie en liefde die mijn ouders de afgelopen veertig jaar in de zaak hebben gestoken wil ik de komende veertig jaar samen met mijn zus voortzetten. Het gaat bij mij niet alleen om het kapsel maar vooral om het totaalplaatje. Voor mij is het ook belangrijk dat je je haar ook zelf mooi in model kan brengen.

Sonja

Sonja

Haarstylist

Al vanaf 1995 werk ik in de kapsalon. Ik heb dit vak gekozen omdat ik het heel leuk vind om klanten te helpen en creatief bezig te zijn met haar. Ik hou van diversiteit en vind afwisseling erg leuk. Wij werken met elkaar in een leuk team die zich nog volop bezig houdt met nieuwe trends en technieken, dat houdt het ook spannend.

Esther

Esther

Haarstylist

Al vanaf 1998 werk ik in de kapsalon met veel plezier. Ik hou ervan om mensen nog mooier te maken dan ze al zijn. Met veel passie en motivatie werk ik met leuke collega's en zorgen we met elkaar voor een fijne en gezellige sfeer.

Wij hopen u snel te zien